29 Mayıs 2020

Sinop Milletvekili Sn. Dr. Nazım Maviş hali hazırda tadilatı devam eden hastanemiz eski binasında incelemelerde bulundular. Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fatih Reyhanlıoğlu, Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa Usanmaz ve İdari ve Mali İşler Müdürümüz Remzi Yeşil’in eşlik ettiği gezide Milletvekili Sn. Dr. Nazım Maviş’e hastane yönetimimiz tarafından Pandemi Dönemi süreciyle ilgili de brifing verildi.

Sn. Dr. Nazım Maviş inceleme gezisinde Pandemi sürecinde büyük bir fedakarlık ve özveriyle hizmet veren sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

3.jpeg