Hastanemiz Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. H. Pınar Baş tarafından gerçekleştirilen izsiz (kesisiz) cerrahi..
18 Nisan 2022

Uzun süredir var olan  ve günlük hayatını olumsuz etkileyen şiddetli jinekolojik yakınmalarıyla polikliniğe başvuran Hatice Özkoç isimli hastamız, Hastanemiz Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. H. Pınar Baş tarafından gerçekleştirilen izsiz (kesisiz) cerrahi ile yaşam kalitesini bozan bu zorlu döneme veda ederek sağlığına kavuştu. Operasyon izi olmadığı için ameliyat sonrası (postop) süreci konforlu ve ağrısız geçiren hasta kısa sürede günlük yaşam hareketlerine geri döndü . Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan hastamız hastaneden çok memnun olarak taburcu oldu. Op. Dr. H. Pınar Baş bu vakadaki gibi uygun hastalar da uygulanan izsiz (kesisiz) cerrahi operasyonların hastaların postop iyileşme sürecindeki olumlu etkilerine ve hastaların ameliyat sonrası günlük aktivitelerine dönüş süresinin açık operasyonlara göre oldukça kısa olduğunu belirtti.