Hastanemizde Yoğun Bakım Hastalarımız Kameralı Sistemle Ziyaret Edilebilecek
21 Ağustos 2020

Bilindiği üzere Bakanlığımızın almış olduğu “COVİD-19 Normalleşme Süreci ve Alınacak Tedbirler” kapsamında hastanelerin yoğun bakım ünitelerinde hasta ziyaretleri kısıtlanmıştı. Bu bağlamda hastanemizde yoğun bakım hasta yakınlarının mağdur olmaması adına hasta bilgilendirme odasında kameralı sistem kurulmuştur. 2. Basamak Acil Yoğun Bakım, 2. ve 3. Basmak Genel Yoğun Bakım, Koroner ve KVC Yoğun Bakım ve Pandemi Yoğun Bakım  hastalarımızın yakınları hastanın hekiminin bilgilendirmesi sonrası ve hekim onayı koşuluyla hafta içi her gün 13:00-16:00 saatleri arasında maksimum 10 dk olacak şekilde kameralı sistemden hastalarını görebilecektir. Tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz.

Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliği