Hastanemizde 30. Koroner Bypass (Açık Kalp Ameliyatı) başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir…
27 Mayıs 2020

Hastanemiz Kalp ve Damar Cerrahisi hekimlerinden Op. Dr. Arif Özdal ARSLAN tarafından yapılan 30. Koroner Bypass (Açık Kalp Ameliyatı) başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir.

Başhekim Uzm. Dr. Mustafa USANMAZ “Göğüs ağrısı şikayetiyle hastanemize başvuran 68 yaşındaki hastamız Musa T. hastanemiz Kalp ve Damar Cerrahisi hekimi Op. Dr. Arif Özdal ARSLAN tarafından ameliyata alınarak 2 ana damarı değiştirilmiştir. Yapılan başarılı operasyonun ardından bir süre yoğun bakım ünitemizde tedavisi devam eden hastamız bugün şifa ile taburcu edilmiştir. Ameliyatı gerçekleştiren ekibimizi kutluyor, hastamıza bundan sonraki süreçte sağlıklı bir ömür diliyoruz.”

IMG_9038.JPG IMG_9025.JPG